Arhiepiscopia Bucurestilor

Switch to desktop Register Login

Credincioși și preoți din Protoieria Ilfov Nord i-au ajutat pe cei afectați de condițiile meteo extreme

În urma căderilor masive de zăpadă, protoieria Ilfov Nord a transmis un mesaj către toate parohiile din cuprinsul ei, pentru ca preoții să formeze comitete de inițiativă în vederea sprijinirii persoanelor, cu o situație materială fragilă, care au rămas înzăpezite, a precizat părintele protopop Cristian Burcea, după cum informează Agenţia de ştiri Basilica.

Protoieria Sector 6 Capitală alături de pelerinii veniți la hramul Catedralei Patriarhale

Protoieria Sector 6 Capitală a fost și anul acesta alături de pelerinii care au venit pe Dealul Patriarhiei să se închine şi să înalţe rugăciuni către Sfântul Dimitrie cel Nou, informează Agenţia de ştiri Basilica.

Sărbătoare la Parohia „Sfânta Maria”-Miron Patriarhul din Capitală

Sfântul Ierarh Miron, Episcopul Cretei, a fost cinstit în mod special luni, 8 august, la Parohia „Sfânta Maria”-Miron Patriarhul din București, Protopopiatul Sector 1 Capitală, informează Ziarul Lumina.

Pregătiri pentru hramul Sfântului Dimitrie cel Nou, Ocrotitorul Bucureștilor

Reprezențanți ai instituțiilor publice locale, împreună cu reprezentanți ai Patriarhiei Române, au discutat miercuri, 19 octombrie 2016, la Palatul Patriarhiei din București, despre organizarea hramului Catedralei Patriarhale, informează Agenția de știri Basilica.

 

Potrivit Părintelui Aurel Mihai, Vicar eparhial al Arhiepiscopiei Bucureștilor, în organizarea hramului vor fi implicate Jandarmeria Română, Poliția Română și Serviciul de Ambulanță.

Accesări: 18143

Citește mai departe:Pregătiri pentru hramul Sfântului Dimitrie cel Nou, Ocrotitorul Bucureștilor

Delegație oficială din Germania în vizită la Palatul Patriarhiei

Miercuri, 22 iunie, pe Colina Bucuriei a sosit o parte din delegația care l-a însoțit pe domnul Joachim Gauck, Preşedintele Republicii Federale Germania, în vizita sa de stat în România, informează Ziarul Lumina. 

Accesări: 16549

Citește mai departe:Delegație oficială din Germania în vizită la Palatul Patriarhiei

Arhiepiscopia Bucurestilor

Top Desktop version