Arhiepiscopia Bucurestilor

Switch to desktop Register Login

„Run for Life” | 400 persoane s-au alăturat luptei împotriva cancerului

Peste 400 de persoane au participa sâmbătă, în parcul bucureștean „Alexandru Ioan Cuza”, la Semimaratonul caritabil „Run for Life”. Evenimentul organizat de voluntarii de la Paraclisul Catedralei Mântuirii Neamului reprezintă una dintre acţiunile din lungul şir al iniţiativelor de conştientizare, responsabilizare şi solidaritate umană derulate în lupta împotriva cancerului, informează basilica.ro.

Voluntarii CMN: Aparatură medicală în valoare de 4.500 euro donată Centrului de Transfuzie al Spitalului Militar

Sub coordonarea Arhim. Ciprian Grădinaru, voluntarii de la Paraclisul Catedralei Mântuirii Neamului (CMN) au donat la începutul acestei săptămâni Centrului de Transfuzie al Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central „Dr. Carol Davila”, din București un aparat medical în valoare de 4.550 euro.

Voluntarii Paraclisului CMN au organizat un spectacol pentru copiii bolnavi de cancer

Copiii bolnavi de cancer luptă cu suferinţa zilnic şi, de la o vârstă fragedă, îşi petrec timpul în spitale, pentru recuperare şi tratamente greu de suportat până şi pentru cei mari. De Ziua Internaţională a Copilului bolnav de cancer, voluntarii de la Paraclisul Catedralei Mântuirii Neamului au reușit să îi facă să uite de suferință pe copiii de la Institutul Oncologic Bucureşti. Pentru acestia au organizat un spectacol şi le-au adus jucării, informează basilica.ro.

Patriarhia Română nu construiește „cartiere” rezidenţiale, ci lăcașuri de cult sau centre sociale şi culturale

În legătură cu apariția în presă a unei informații false legate de presupusa intenție a Patriarhiei Române de a construi unul sau mai multe imobile rezidențiale pe un teren din zona Pajura care îi aparține, facem următoarele necesare precizări:

Biserica Ortodoxă este cel mai mare filantrop din punct de vedere al contribuţiei în lucrarea socială, a spus Patriarhul Daniel în plenul lucrărilor ANB

110.782.632  lei a cheltuit Biserica Ortodoxă Română anul trecut în scop filantropic. „Biserica Ortodoxă este, la ora actuală, cel mai mare filantrop din punct de vedere al contribuţiei în lucrarea socială”, a spus Patriarhul Daniel miercuri în plenul Adunării Naţionale Bisericeşti subliniind că aceasta „înseamnă jertfă, înseamnă efort şi grijă faţă de popor”, informează basilica.ro.

Arhiepiscopia Bucurestilor

Top Desktop version