Arhiepiscopia Bucurestilor

Switch to desktop Register Login

La Ateneul Român a avut loc evenimentul cultural „Regal pentru Centenar”

La Ateneul Român a avut loc luni evenimentul cultural „Regal pentru Centenar”, informează basilica.ro.

Episcopul Varlaam la Gala Olimpicilor APOR: Religia în școală se află la ea acasă

Faptul că părinții care sprijină ora de religie apreciază performanțele elevilor la celelalte discipline arată că religia se află în școală la ea acasă, a explicat Episcopul Varlaam Ploieșteanul sâmbătă la Gala Olimpicilor APOR, informează basilica.ro.

„Smerenia nu este o virtute, este un mod de viaţă” | PS Ignatie la Facultatea de Teologie din Bucureşti

PS Ignatie, Episcopul Huşilor, a vorbit marţi la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Bucureşti despre smerenie şi a catalogat-o ca fiind „un mod de viaţă”.

FOTO | 100 ani de la Unirea Basarabiei cu România. Documente, fotografii şi cărţi rare expuse la Palatul Patriarhiei

Vernisajul expoziției de documente, fotografii şi cărţi referitoare la Unirea Basarabiei cu România a avut loc marți la ora 12:00 în Sala Europa Christiana a Palatului Patriarhiei în prezența Preasfințitului Părinte Ieronim Sinaitul, Episcop vicar patriarhal.

Aurel Vainer – cetățean de onoare al Municipiului București. PF Daniel: „reprezintă un exemplu de solidaritate şi cooperare”

Festivitatea de acordare a titlului de cetățean de onoare a avut loc miercuri în Sufrageria Regală a Muzeului Național de Artă. Despre Aurel Vainer, Părintele Patriarh Daniel a spus că „reprezintă un exemplu de solidaritate şi cooperare, atât la nivel local, în România, cât la nivel internaţional”.

Arhiepiscopia Bucurestilor

Top Desktop version