Oaspete de seamă la Parohia Sfânta Parascheva din Capitală. Părintele Chad Hatfield: Scopul vieții noastre este acela de a deveni sfinți

Părintele Chad Hatfield, Președintele Institutului Teologic Ortodox Sfântul Vladimir din New York a oficiat în data de 11 iunie 2017 Sfânta Liturghie la biserica Parohiei Sfânta Parascheva – Nouă din Capitală, informează Agenţia de ştiri Basilica.

Oaspetele a coliturghisit împreună cu părintele Michael Tița, consilier patriarhal în cadrul Sectorului relații bisericești, interreligioase și comunități bisericești externe al Patriarhiei Române.

În cuvântul de învățătură, părintele Chad Hatfield le-a explicat credincioșilor semnificațiile duhovnicești ale Duminicii Tuturor Sfinților, informează Trinitas TV.

Prin primirea Duhului Sfânt dobândim tot ceea ce este nevoie ca și creștini botezați de a ne atinge scopul vieții noastre, acela de a fi sfinți, a precizat părintele Chad.

În această săptămână, președintele Institutului Teologic Ortodox Sfântul Vladimir din New York va vizita mănăstirile din Bucovina și Transilvania.