Arhiepiscopia Bucurestilor

Switch to desktop Register Login

Mănăstirea Caraiman | 29 de tineri din Mitropolia Munteniei și Dobrogei au participat la tabăra gratuită „Tradiție și noutate”

29 de tineri din Mitropolia Munteniei și Dobrogei au participat în perioada 14-20 august 2017 la tabăra Tradiție și noutate.

Aceasta a avut loc la Centrul Social – Pastoral Sfânta Cruce de la Mănăstirea Caraiman, informează basilica.ro.

 

Pe parcursul taberei, tinerii au luat parte la activități religioase, culturale și recreative. Au fost programate vizite la Castelul Peleș, Pelișor și la Mănăstirea Sinaia.

 

Programul taberei a mai inclus și două sesiunii de formare, dar și o conferință duhovnicească susținută de Adrian Lemeni, conf. univ. la Facultatea de Teologie Ortodoxă Justinian Patriarhul din București. În ultima seară, participanții au luat parte la un foc de tabără.

 

Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române a aprobat continuarea desfășurării Programului național de tabere pentru tineret Tradiție și noutate în fiecare mitropolie din cuprinsul Patriarhiei Române.

 

Tabăra se desfăşoară la nivel naţional, în fiecare Mitropolie din Patriarhia Română (Mitropolia Munteniei și Dobrogei; Mitropolia Moldovei și Bucovinei; Mitropolia Ardealului; Mitropolia Clujului, Maramureșului și Sălajului; Mitropolia Olteniei și Mitropolia Banatului). Prin urmare, vor avea loc șase tabere cu câte 29 de beneficiari fiecare, în total 174 de tineri.

Arhiepiscopia Bucurestilor

Top Desktop version