Arhiepiscopia Bucurestilor

Switch to desktop Register Login

În imagini: PS Varlaam Ploieșteanul a liturghisit la Mănăstirea Radu Vodă din Capitală

Preasfințitul Părinte Varlaam Ploieșteanul, Episcop vicar patriarhal, a slujit în Duminica Sfântului Ioan Scărarul în Biserica Mănăstirii Radu Vodă din Capitală. Numeroși bucureșteni s-au rugat împreună ierarhul și cu slujitorii așezământului monahal.

PS Ieronim Sinaitul la Mănăstirea Antim: Credința, rugăciunea și postul aduc schimbare în bine

„Credința, rugăciunea și postul, întru smerenia recunoașterii neputințelor și a încercărilor noastre, aduc schimbare în bine”, a subliniat în Duminica a patra din Post, PS Ieronim Sinaitul. Episcopul vicar patriarhal a slujit la Mănăstirea Antim din Capitală.

Mănăstirea Ghighiu | 60 ani de la aducerea Icoanei Făcătoare de Minuni a Maicii Domnului Siriaca

S-au împlinit duminică 60 ani de la aducerea Icoanei Făcătoare de Minuni a Maicii Domnului Siriaca la Mănăstirea Ghighiu. Cu acest prilej, Sfânta Liturghie a fost săvârșită de PS Timotei Prahoveanul, Episcop vicar al Arhiepiscopiei Bucureștilor.

Mănăstirea Antim: Procesiunea cu moaştele Sfinţilor 40 de Mucenici a fost condusă de PS Varlaam

PS Varlaam Ploieşteanul, Episcop vicar patriarhal, a condus marţi procesiunea cu un fragment din moaştele Sfinţilor 40 de Mucenici din Sevastia, desfăşurată la Mănăstirea Antim. La eveniment au participat credincioşi împreună cu părinţii slujitori ai lăcaşului de cult.

În imagini: Canonul Sfântului Andrei Criteanul la Mănăstirea Radu Vodă

În prima zi a Postului, la Mănăstirea Radu Vodă din Capitală slujba a fost oficiată de PS Timotei Prahoveanul, Episcop vicar al Arhiepiscopiei Bucureştilor. Alături de Preasfinţia Sa a slujit părintele stareţ Arhim. Nectarie Şofelaea, dar şi preoţi şi diaconi din cadrul obştii monahale.

Accesări: 99

Citește mai departe:În imagini: Canonul Sfântului Andrei Criteanul la Mănăstirea Radu Vodă

Arhiepiscopia Bucurestilor

Top Desktop version