Arhiepiscopia Bucurestilor

Switch to desktop Register Login

Carte de Tedeum

La Editura Institutului Biblic şi de Misiune Ortodoxă a apărut recent Carte de Tedeum.

 

În Cuvântul înainte Patriarhul Daniel a evidenţiat că pentru purtarea de grijă a lui Dumnezeu faţă de noi în fiecare zi, suntem chemaţi să-I mulţumim în rugăciunile noastre. Însă, în împrejurările în care Biserica întreagă sau locală, un popor sau o comunitate, ori chiar o familie, aduce mulţumire lui Dumnezeu în mod public se săvârşeşte slujba numită «Tedeum».

 

Volumul poate fi cumpărat de la de la Librăria Cărţilor Bisericeşti (Intr. Miron Cristea nr. 6), Magazinul Ortodoxia (Calea Victoriei nr. 45, lângă biserica Kreţulescu), Magazinul Daruri pentru pelerini (Piaţa Gării de Nord, nr. 1-3, ieşire Calea Griviţei), Magazinul Librăria Ortodoxă (B-dul Regina Maria, Nr. 1).

 

De asemenea, lucrarea poate fi vizualizată pe site-ul www.colportaj.ro şi poate fi comandată la adresele: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea., Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. sau la numărul de telefon 0737. 145. 184.

 

Sursa: www.basilica.ro

Arhiepiscopia Bucurestilor

Top Desktop version