Arhiepiscopia Bucurestilor

Switch to desktop Register Login

Programul „Vasiliada”

Mănăstirea Plumbuita este un cunoscut si apreciat centru monahal, un loc de rugaciune si comuniune al credinciosilor care vin aici pentru a cauta linistea si binecuvantarea lui Dumnezeu, cat si un punct de sprijin pentru cei nevoiasi, beneficiari ai programului social desfasurat prin asezamantul medico-farmaceutic ”Vasiliada”.         

În interiorul mănăstirii funcţionează un cabinet medical şi o farmacie, înfiinţate şi susţinute cu ajutorul sponsorilor, unde populaţia cu venituri mici beneficiază, în limita posibilităţilor, de asistenţă medicală şi medicamente gratuite.

Accesări: 19955

Citește mai departe:Programul „Vasiliada”

Programul "Hrana la domiciliu"

Programul "Hrana la domiciliu" este derulat de Sectorul Social-Filantropic și Misionar al Arhiepiscopiei Bucureștilor  în colaborare cu Asociaţia Coptă „Sf. Mina”. Un număr de 10 persoane nedeplasabile, lipsite de suportul familial, primesc săptămânal, la domiciliu, hrană caldă. Bugetul programului este 18.000 lei. Persoanele înscrise în acest program  beneficiat şi de alte ajutoare materiale şi financiare.

Accesări: 19093

Citește mai departe:Programul "Hrana la domiciliu"

Program farmaceutic

Sectorul Social Filantropic și Misionar al Arhiepiscopiei Bucureștilor desfășoară în parteneriat cu Farmacia Sfânta Ecaterina un program farmaceutic, începând cu anul 2006, ce constă în oferirea de medicamente cu titlu gratuit  persoanelor aflate în dificultate care sunt în evidența cabinetului medical ”Sfântul Alexandru” din str. Piscului nr. 1, sector 4, București.

Programul este susținut financiar prin bunăvoința unei persoane particulare - domnul Sorin Voicu.

Accesări: 19814

Citește mai departe:Program farmaceutic

Programul de ajutor alimentar “Sf. Mina”

Programul de ajutor alimentar “Sf. Mina” este derulat de Sectorul Social-Filantropic și Misionar al Arhiepiscopiei Bucureștilor în colaborare cu Asociaţia Coptă ,,Sf. Mina”. Prin acest program, 150 de beneficiari primesc lunar pachete alimentare. Bugetul anual este de 108.000 lei.

Accesări: 19455

Citește mai departe:Programul de ajutor alimentar “Sf. Mina”

Programul de ajutor alimentar “Masa Bucuriei”

Plecând de la faptul că în România există oameni care nu îşi pot asigura pâinea zilnică, iar pe de altă parte în procesul economic există un surplus de alimente, proiectul Masa Bucuriei are ca scop materializarea obiectivelor comune umanitare şi social-filantropice ale iniţiatorilor, de ajutorare cu produse alimentare a persoanelor aflate în nevoie. Prin proiectul Masa Bucuriei se împart alimente în stare perfecta pentru consum, dar care din diferite motive nu mai pot fi valorificate în procesul economic (marfă cu ambalaj necorespunzător, supraproducţie, termen de valabilitate redus).

Accesări: 19330

Citește mai departe:Programul de ajutor alimentar “Masa Bucuriei”

Arhiepiscopia Bucurestilor

Top Desktop version