Arhiepiscopia Bucurestilor

Switch to desktop Register Login

Încălțăminte de iarnă pentru locuitori din Rotari. Produsele au fost oferite de voluntarii Paraclisului Catedralei Naționale

Peste o sută de perechi de încălțăminte pentru iarnă au fost dăruite miercuri de voluntarii Paraclisului Catedralei Mântuirii Neamului unor persoane cu o situație financiară fragilă din Rotari – Prahova. Produsele au fost oferite cu sprijinul Timex Prod Com SRL din Bucuresti, după cele o sută de perechi care au fost distribuite săptămâna trecută sătenilor din Cioceni, informează basilica.ro.

Campanie de depistare a cancerului la femei. Inițiatorii proiectului sunt Patriarhia Română și Institutul Oncologic „Prof. Dr. Alexandru Trestioreanu”

Patriarhia Română și Institutul Oncologic Prof. Dr. Alexandru Trestioreanu din Bucureşti au încheiat un nou protocol privind organizarea unor acțiuni medicale în vederea depistării cancerului în rândul populației feminine din mediul rural, informează basilica.ro.

Astfel, o echipă de medici de la Institutul Oncologic, împreună cu voluntarii Paraclisului Catedralei Naţionale, se vor deplasa periodic la persoane defavorizate din București și Ilfov pentru a derula activități de screening în domeniul cancerului de col uterin, cancerului mamar și celui colorectal.

Părintele Patriarh Daniel a sfinţit Centrul de Sănătate Multifuncțional „Sfântul Nectarie” din Bucureşti

Patriarhul Daniel a sfinţit marţi Centrul de Sănătate Multifuncțional Sfântul Nectarie din Bucureşti. Protoieria Sector 6 Capitală a contribuit la dotarea instituţiei medicale, informează basilica.ro.

 

Centrul se adresează cetăţenilor din sectorul 6, dar în mod special persoanelor cu o situaţie materială fragilă pentru care va oferi servicii medicale de specialitate subvenționate integral sau parțial, în funcție de venituri.

Ziua supraviețuitorului de cancer | Voluntarii Paraclisului CMN au oferit daruri pacienților de la Institutul Oncologic din București

300 de pachete cu alimente bio, cărți de rugăciuni și iconițe le-au fost împărțite joi pacienților de la Institutul Oncologic din București de voluntarii Paraclisului Catedralei Naționale, informează basilica.ro.

A 7-a ediţie a Concertului caritabil „După datini, colindăm”. Fondurile colectate vor fi redirecţionate către un caz umanitar

Concertul caritabil După datini, colindăm a fost organizat luni la Biblioteca Naţională din Capitală. Fondurile colectate în urma acestei ediţii vor fi redirecţionate către un caz umanitar prezentat de Asociația P.A.V.E.L. (Asociația părinților care au copii bolnavi de cancer, leucemii si anemii grave).

Arhiepiscopia Bucurestilor

Top Desktop version