Arhiepiscopia Bucurestilor

Switch to desktop Register Login

Decanii facultăților de teologie din România în vizită la Bruxelles

Decanii facultăților de teologie ortodoxă din Patriarhia Română s-au aflat în perioada 18-19 octombrie 2017 în Belgia. Ei au vizitat instituțiile europene de la Bruxelles și Universitatea din Louvain.

Accesări: 315

Citește mai departe:Decanii facultăților de teologie din România în vizită la Bruxelles

Sesiune de admitere la extensia FTOUB din Roma

36 de candidați participă în perioada 21-23 septembrie 2017 la sesiunea de admitere a extensiei Facultății de Teologie Justinian Patriarhul, secțiunea Pastorală, din Roma, informează basilica.ro.

Accesări: 437

Citește mai departe:Sesiune de admitere la extensia FTOUB din Roma

Examen de capacitate la FTOUB | Biserica are încă mulți tineri care doresc să îmbrățișeze misiunea de apostol, a spus PS Timotei Prahoveanul

Biserica are încă mulți tineri care doresc să îmbrățișeze misiunea de apostol, a spus PS Timotei Prahoveanul cu prilejul unei noi sesiuni a examenului de capacitate preoțească care a avut loc astăzi la Centrul pentru Formare Continuă Dumitru Stăniloae, potrivit basilica.ro.

 

Comisia de examinare întrunită în 11 septembrie 2017 a fost condusă de Preasfințitul Părinte Timotei Prahoveanul, Episcop vicar al Arhiepiscopiei Bucureștilor. 19 absolvenți ai Facultății de Teologie Ortodoxă din București au susținut cele două probe ale testării în Sala Justinian Patriarhul a Centrului pentru Formare Continuă Dumitru Stăniloae.

Consfătuirea profesorilor de religie | Patriarhul României a îndemnat la o intensificare a colaborării tuturor factorilor implicați în educație

Consfătuirea profesorilor de Religie din Arhiepiscopia Bucureştilor s-a desfășurat marți, 12 septembrie 2017, la Palatul Patriarhiei. Întrunirea a fost prezidată de Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, care a îndemnat la o intensificare a colaborării tuturor factorilor implicați în educație, informează basilica.ro.

Profesorii de Religie se vor întruni la Patriarhie

Profesorii de religie din Arhiepiscopia Bucureştilor se vor întâlni marţea aceasta la Patriarhie. Consfătuirea va avea loc în Aula Magna Teoctist Patriarhul, din cadrul Palatului Patriarhiei, începând cu ora 08:00.

Accesări: 362

Citește mai departe:Profesorii de Religie se vor întruni la Patriarhie

Subcategorii

Arhiepiscopia Bucurestilor

Top Desktop version