Arhiepiscopia Bucurestilor

Switch to desktop Register Login

Cu un an înainte de sfinţire, Părintele Patriarh Daniel oferă detalii despre Catedrala Mântuirii Neamului

Patriarhul Daniel a vorbit joi la finalul Sfintei Liturghii despre Catedrala Naţională a cărei dată de sfinţire este stabilită în 30 noiembrie 2018.

 

Părintele Patriarh a afirmat că există o întârziere de două luni față de graficul lucrărilor la Catedrala Mântuirii Neamului, dar și-a exprimat speranța ca aceasta să fie depășită prin credință și rugăciune, informează basilica.ro.

Șantierul CMN | Se desfășoară lucrări intense la turla Pantocrator

După închiderea corpului principal al catedralei, cele mai importante lucrări se desfășoară în momentul de față la turla Pantocrator, zona critică a proiectului pe graficul de execuție, a declarat pentru basilica.ro Ing. Vasile Crăcăoanu. Corpul principal a fost în cea mai mare parte finalizat, urmând a fi închise zona altarului și cupola de la pronaos, informează basilica.ro.

Accesări: 181

Citește mai departe:Șantierul CMN | Se desfășoară lucrări intense la turla Pantocrator

Sărbătoarea Sfântului Ioan Gură de Aur la Paraclisul Catedralei Naționale | PS Timotei Prahoveanul a oficiat Sfânta Liturghie

Preasfințitul Părinte Timotei Prahoveanul, Episcop vicar al Arhiepiscopiei Bucureștilor, a oficiat luni Sfânta Liturghie în altarul de vară al Paraclisului Catedralei Mântuirii Neamului, în ziua în care locașul și-a serbat unul dintre ocrotitori, pe Sfântul Ioan Gură de Aur, informează basilica.ro.

Moment aniversar la împlinirea a doi ani de activitate a voluntarilor Paraclisului CMN. Patriarhul Daniel a fost prezent la eveniment

Părintele Patriarh Daniel a participat sâmbătă la evenimentul prilejuit de împlinirea a doi ani de activitate a voluntarilor Paraclisului Catedralei Mântuirii Neamului. Momentul aniversar a avut loc în sala Collocvium a Palatului Patriarhiei. La întâlnirea festivă au fost prezenți Părintele Ciprian Grădinaru și Părintele Ciprian Ioniță, consilier în cadrul Sectorului Social-filantropic, informează basilica.ro.

Activitate intensă pe șantierul CMN. Construcția corpului principal se apropie de finalizare

Peste opt sute de muncitori lucrează în trei schimburi la viitoarea Catedrală Națională care va fi sfințită în noiembrie 2018.

Arhiepiscopia Bucurestilor

Top Desktop version